Varför är vi så BRA?

  • Impregnerat massivt virke
  • Produkter till låga priser
  • Gratis leverans*

Kontakt

Tillgänglighet

Du kan nå oss med hjälp av kontaktformuläret och traditionellt via telefon.

Du kan nå oss från måndag till fredag mellan 09:00 och 16:00 på följande nummer:  +46 (0)101 992 503
Vi ber dig beakta våra telefontider.

Kundservice på engelska och tyska

Feedback

Är du nöjd eller har du förslag du skulle vilja ge oss? Låt oss veta. Vi ser fram emot ett omdöme på TrustedShops, Trustpilot eller en recension på Google. Om det finns något som du inte är nöjd med kan du kontakta vår kundtjänst med hjälp av kontaktformuläret. De kommer att ta fram en lämplig lösning med dig. Är du ett riktigt fan och vill dela dina erfarenheter? Dela sedan din bild eller video på Instagram med hashtaggen #fatmoosemoment eller skicka oss ett foto eller en video med ett uttalande till inspiration@fatmoose.deför vår webbplats. Vi ser fram emot din feedback!

Nöjda kunder över hela Europa som redan har handlat hos oss och som har fotograferat sina äventyr speciellt för oss kan man titta på i vår butik under rubriken Inspiration i lugn och ro. Låt dig inspireras!

Bloggare

Är du en bloggare och du är intresserad av att samarbeta med oss? Det gläder oss! Skicka helt enkelt ett e-postmeddelande till cooperation@wickey.de, där du berättar lite om dig själv och dina planer för framtida samarbete. Tala gärna om för oss om du redan har ett mediakit. På så sätt blir ett eventuellt framtida samarbete ännu smidigare!

Tävling

Det bästa sättet att göra detta är att gilla oss på Facebook. Oavsett om det är tävlingar, rabattkampanjer etc. - här får du alltid veta det senaste.