Varför är vi så BRA?

  • Impregnerat massivt virke
  • Produkter till låga priser
  • Gratis leverans*

Beställning

Beställningsprocess

På grund av sin storlek levereras våra lekställningar inte med en konventionell pakettjänst utan med en lastbil med lyftplattform. För att komma överens om det perfekta leveransdatumet med dig kommer speditionsfirman att kontakta dig per telefon. På så sätt ser vi till att du är hemma och att din lekställning kan levereras i tid.

Din beställning kan bara göras online via vår webbshop.

Naturligtvis är olika fakturerings- och leveransadresser inga problem alls: Med bara ett klick kan du ange en annan leveransadress i kassan.

Detta har bland annat att göra med landsspecifika förhållanden som beräkning av fraktkostnader. Vi gör vårt bästa för att begränsa dessa skillnader så långt det är möjligt, men vi kan inte förhindra dem helt.
Priserna i butiken är de som gäller för varje land. I några av våra butiker erbjuder vi leveranser till ett annat land. Du kan läsa denna information i våra butiker under Beställning och leverans..

När du har avslutat din shoppingtur vill vi naturligtvis inte att du ska behöva vänta på oss. Vi skickar omedelbart en orderbekräftelse till din e-postadress med all viktig information om hur du går vidare. Kontrollera även din skräppostmapp. Om du, trots allt, inte får en orderbekräftelse, kontaktar du bara vår hårt arbetande kundtjänst på +46 (0)101 992 503. De hjälper dig gärna!

Visst, du kan enkelt bläddra i vår butik med din smartphone och naturligtvis även beställa.

Annullering

Om varorna ännu inte har lämnat vårt lager eller om du ännu inte har betalat kan du enkelt avbryta beställningen. Detta betyder: så länge du ännu inte har fått en leveransbekräftelse kan du enkelt avbryta din beställning. Oroa dig inte, om du redan har betalat får du alltid tillbaka dina pengar.

Ändringar

Så länge varan du vill ha finns kvar i kundvagnen och beställningen inte har slutförts kan du enkelt ändra beställningsinformationen. Efter att ha slutfört din beställning är ändringar tyvärr inte längre möjliga.
Om du har några frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst via vårt kontaktformulär under ämnesraden Leverans - andra frågor om leverans.

Ångerrätt

Inom de första 14 dagarna har du rätt att säga upp avtalet utan att ange skäl. Mer information om detta och formuläret hittar du här: ångerrätt.